Zindering tafel keuken.jpg
Zindering g
Zindering g
25a_sfeer_Zzzondag1_copyrightDorienHein-2073.jpg
terras s
terras s
Zzzzzzondag_editie_maart_2018_©DorienHein_5800.jpg
food d
food d
24_Amber Brantsen_Zzzondag1_copyrightDorienHein-2065.jpg
Zzzzzondag! !
Zzzzzondag! !
IMG_7646.jpg

Zindering

Ons restaurant is elke avond open voor iedereen. Ook als je niet naar een voorstelling gaat, ben je van harte welkom. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die je graag laten proeven waar Zindering voor staat: duurzaam, vers, eigentijds en eigengereid. Er wordt gekookt met producten van topleveranciers, biologische boeren en verse vangst van jagers en vissers. De menukaart volgt de seizoenen en wisselt maandelijks. Je bent van harte welkom.

openingstijden
Zindering is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur, met uitzondering van iedere eerste zondag van de maand. In verband met de talkshow Zzzzzondag! ben je dan vanaf 17.30 welkom. De keuken is open tot 20.30 uur.

dinerbonnen
Leuk cadeau-idee: bij de kassa zijn dinerbonnen te koop voor Zindering t.w.v. € 10 of € 25.

Bezoek ook onze Zindering-blog voor achtergrondartikelen, receptuur, kennismakingen met het team en meer culinaire verrassingen! 

  • menu januari

    voorgerechten

    • Geroosterde wortelgroente, pompoen en hangop van schapenyoghurt
    • Salade met artisjokharten, kabeljauw en ingemaakte citroen
    • Venkel met geroosterde kip, basilicum, munt en sinaasappel

    soepen

    • Cime di rapa, crèmesoep van Italiaanse broccoli met aardappelgnocchi *
    • Soesterknollensoep met een groene salsa

    risotto’s

    • Risotto al ragu di cinghiale (risotto met wildzwijnragout)
    • Risotto con Bietole Arrosta e Gorgonzola dolce (risotto met gepofte rode biet en gorgonzola)
    • Risotto con acciughe e olive nere ( risotto met ansjovis en zwarte olijven)

    hoofdgerechten

    • Stoofpotje van Puy-linzen met geroosterde aubergine en cherrytomaatjes, gepofte knoflook en Griekse yoghurt *
    • Eendenborst met quinoa, flower sprout, bloedsinaasappel, avocado en hazelnoten
    • Gebakken zalm met courgette ‘baba ganoush’ en pijnboompittensalsa

    kaas

    • Selectie winterse kazen van boerderij de Lindenhoff met notenbrood en perenstroop

    nagerechten

    • Appel panna cotta met calvados mascarpone en pecannoten *
    • Peren amandeltaart met crème fraîche

    extra  € 4

    • Verse biologische friet van het friethoes met huisgemaakte mayonaise
    • Salade van bleekselderij, komkommer, kappertjes en feta

    * theatermenu

  • souschef special

    Op houtskool gegrilde Black Angus runderribeye van de big green egg met vers getikte Bearnaisesaus, geserveerd met groente van de dag, ambachtelijke frieten en huisgemaakte mayonaise.

    Onze souschef Ronald van der Vlis is een volbloed slagerszoon en weet al sinds hij boven het aanrecht uitkomt, waar de lekkerste stukjes vlees vandaan komen en hoe je ze het best bereidt. Een specialist èn liefhebber, die als je het hem vraagt, kiest voor vlees met een beetje intramusculair vet, want daarin zit het verschil.

    Zo komt deze 8 weken gerijpte Black Angus ribeye steak van het voorste malse en vetrijkere deel van de rug, tegen de lende. Dat zorgt voor een diepe smaak en veel karakter. Natuurlijk op de barbeque gegrild waarbij het vet deels wegsmelt en het vlees nóg beter tot z’n recht komt..

    Omdat een goed stuk vlees de mooiste en smeuïgste saus verdient, serveren we daarbij een vers getikte Bearnaise. En we maken het feest compleet met ambachtelijke biologische frieten. Voor € 28,50.

  • prijzen

    theaterkorting
    Als je direct bij aanschaf van je theaterkaartjes een á la carte driegangenkeuzemenu bestelt, betaal je € 33,50 in plaats van de normale prijs van € 37,50.

    theatermenu
    Speciaal voor gasten die ook een voorstelling bezoeken, stellen we iedere maand een extra voordelig theatermenu samen.
    2 gangen: € 27 / 3 gangen: € 33,50

    kindermenu
    Voor onze jonge gasten maken we iedere maand een keuze uit onze kaart en houden we rekening met de porties.
    2 gangen: € 13,50 / 3 gangen: € 16,75

    snelle schotel
    Dit seizoen kunt je voor slechts € 14,50 euro genieten van een bord zinderende risotto.

    wijnarrangement
    Onze sommeliers hebben met zorg de beste wijn-spijs combinaties samengesteld.
    De prijs is afhankelijk van het aantal gangen dat je bestelt (€ 5,50 per glas per gang).

    pauzedrankje
    Geen zin om in de pauze in de rij te staan? Geef je bestelling voorafgaand aan de voorstelling door aan het buffet. Je bestelling staat dan in de pauze op een gereserveerd tafeltje klaar. Als je vooraf dineert in Zindering bent je verzekerd van je plek in de pauze. Een aangebroken fles witte wijn houden we voor je gekoeld tot je in de pauze terugkeert aan tafel.

  • zinderende thema-avonden

    Wijn & Spijs
    Een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Uniek aan dit concept is dat we het menu volledig aanpassen op de wijnen. Ga mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken. In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines nodigen we elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit.

    € 59,50
    meer info | bestel

    Proef de kaart
    Waarom kiezen als het ook allemáál kan?! Speciaal voor de Bourgondiër biedt Zindering aan het begin van de maand de gelegenheid om vrijwel de héle nieuwe kaart te proeven, geserveerd in kleine gangen. Ga je ook naar de voorstelling, dan serveren wij het theaterarrangement @wat is het theaterarrangement?.  

    € 44,50, exclusief drank
    meer info | bestel

    A bite at the opera
    Het beste uit twee werelden komt samen in een reeks van vier avonden waarin eten en muziek samensmelten tot één beleving. Iedere avond heeft een ander thema, van de melancholische muziek van Schubert tot de uitbundige barok van Rossini. Voorzien van een passende touch van onze koks.

    € 49,50, exclusief drank

    meer info | bestel

     

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!